Gelukkig stond Pieter mij goed ten rade!

Reviews

Augustus Van Renterghem

Aubry verkocht haar woning en liet een hartverwarmende recensie achter voor Pieter van Bordes Waregem.

De verkoopster aan het woord:

"Een super dikke merci aan heel het Bordes team en zeker aan Pieter de Smet!

Voor de eerste keer een huis verkopen, daar komt heel veel bij kijken. Gelukkig stond Pieter mij goed ten rade en heeft hij de verkoop heel goed begeleid!

Hierdoor zijn we tot een heel vlotte verkoop gekomen waar ik zonder zorgen kon vertrouwen op het team. Mijn huis werd niet verkocht op de bezoekdag maar wel nog steeds binnen de maand. Ik zou dit kantoor dus zeker aanraden voor vlotte verkoop en goede begeleiding.

Nogmaals heel erg bedankt! 😍"

- Aubry

Geïnteresseerd om met Pieter samen te werken?

Neem contact op met Pieter