Naast een topmakelaar, een mega toffe gast

Reviews

Augustus Van Renterghem

Zowel koper als verkoper lieten na afloop van een succesvol verkoopdossier, geweldige recensies achter voor Augustus.

De koper aan het woord:

Ik kocht mijn droomhuisje via Bordes en vroeg hen ook mijn appartement te verkopen. Mega tevreden, eerste bezoekdag en het volledige verhaal is rond. Mega goeie service! Extra dank aan fantastische Augustus! Heel vlot contact binnen en buiten de ‘kantooruren’, fantastische service, heel vlotte en duidelijke afspraken, en ook naast een topmakelaar een mega toffe gast! Augustus, ik wil je alvast nog eens bedanken voor de super toffe samenwerking. Ik sta vol bewondering dat iemand van ongeveer mijn leeftijd zo gedreven is en het al zo ver heeft geschopt. Ik ben unicorn trots op jou! Groetjes!

- Celine L.De verkoper aan het woord:

Bedankt Augustus voor de vlotte en professionele afhandeling van de verkoop van mijn huis. Bordes liegt absoluut niet wanneer men zegt dat ze meestal tijdens de eerste bezoekdag verkopen. Mijn huis was na afloop van de eerste bezoekdag aan de vraagprijs verkocht. Bordes maakte voorafgaand professioneel ogende foto's, plaatste deze online en volgde de zaak verder goed op. Men legde tevens ook elk document dat ik ondertekende uitgebreid uit zodat ik niet voor onaangename verrassingen kwam te staan. Verkoopt u uw huis ? Ga met Bordes in zee!

- Giovanni S.

Geïnteresseerd om met Augustus samen te werken?

Neem contact op met Augustus