Vastgoedmythe #5

Verkopen

Augustus Van Renterghem

De komende 9 weken doen we de meest courante vastgoedmythes uit de doeken.

Vastgoedmythes zijn veelal gebaseerd op een aantal vooroordelen waarmee de vastgoedsector te kampen heeft of denkbeelden die met een vastgoedmakelaar worden geassocieerd. Bordes is jong en verzet zich tegen elke vorm van cowboygedrag.

De komende 9 weken doen we de meest courante mythes uit de doeken.

Vastgoedmythe #5: "Iedere makelaar is hetzelfde, dus ik kies logischerwijs voor de goedkoopste."

Een erkend vastgoedmakelaar wordt verondersteld een uitstekende basiskennis te hebben over zijn vak. Vastgoedmakelaardij is echter meer dan kennis, het is bovenal verkopen. De creativiteit en persoonlijkheid van uw vastgoedmakelaar zijn mogelijks belangrijker dan zijn vakkennis. Uit een onderzoek van 2018 blijkt dat 74% van de consumenten snakt naar meer menselijke interactie wanneer ze beroep doen op dienstverlening. Een woning is dus maar zo verkoopbaar als het enthousiasme en de warmte van uw vastgoedmakelaar.

Een Bordes-makelaar verkoopt uw pand alsof hij dat voor zichzelf zou doen. Hij is toegankelijk, hartelijk, heeft gevoel voor humor en luistert naar zijn verkopers en kopers. Hij leidt zijn kopers met enthousiasme rond en gaat geen vraag uit de weg. Een Bordes-makelaar begrijpt dat u als verkoper een intense tijd doormaakt en doet er alles aan om het verkoopproces voor u en uw koper zo aangenaam mogelijk te maken.

Geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Neem contact op