Vastgoedmythe #9

Verkopen

Augustus Van Renterghem

De komende 9 weken doen we de meest courante vastgoedmythes uit de doeken.

Vastgoedmythes zijn veelal gebaseerd op een aantal vooroordelen waarmee de vastgoedsector te kampen heeft of denkbeelden die met een vastgoedmakelaar worden geassocieerd. Bordes is jong en verzet zich tegen elke vorm van cowboygedrag.

De komende 9 weken doen we de meest courante mythes uit de doeken.

Vastgoedmythe #9: "Een virtual tour is de nieuwe standaard."

We leven in een geautomatiseerde, digitale wereld. Maar als onze kopers de vraag wordt gesteld waarom ze per se die woning wilden aankopen dan spreken ze over een ‘klik’, een gevoel. Vastgoed aankopen is iets wat veelal met het hart wordt gedaan. Een virtual tour is een leuke, praktische tool, maar ook niets meer dan dat. Pas in de woning kan het hart van de koper voelen en spreken. Zo’n virtual tour kan dus nooit een fysieke rondleiding vervangen.

Een Bordes-makelaar is bovenal een mens en begrijpt dat zijn kopers op de rollercoaster van hun leven zitten. Hij creëert een aangename omgeving waarin hij een toekomst in de woning projecteert voor de koper. Hij zorgt voor een fijne rondleiding waarbij hij zo veel mogelijk informeert en de koper begeleidt. Zowel de charmes van de woning als die van zichzelf worden tijdens een rondleiding ingezet. Enkel zo voelt de koper zich ‘thuis’ en is hij bereid zijn hoogst mogelijke prijs te betalen.

Geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Neem contact op