Verkoop ik eerst mijn huidige woning?

Kopen

Augustus Van Renterghem

Als u momenteel al over een eigen woning beschikt en u wilt een nieuwe woning aankopen, dan raden we u aan om ons dit zo snel mogelijk te laten weten. Dit heeft immers weerslag op uw koop capaciteiten.

Als u momenteel al over een eigen woning beschikt en u wilt een nieuwe woning aankopen, dan raden we u aan om ons dit zo snel mogelijk te laten weten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw woning bijvoorbeeld al werd geschat voor de Bordes-bezoekdag. Deze schatting is gratis en heeft geen enkele verkoop- of samenwerkingsverplichting.

De grootste motivatie voor ons om dit te doen is om ervoor te zorgen dat u hierdoor een nauwkeuriger idee van uw aankoopbudget krijgt. Daarnaast is ook planning belangrijk. Als u bijvoorbeeld uw woning al heeft verkocht dan kunnen we het moment van het verlijden van uw verkoopakte laten afstemmen op uw aankoopakte. Moet u de tekoopstelling nog opstarten dan kunnen we ook daar proberen de aktes op elkaar te laten afstemmen om een overbruggingskrediet zo kort mogelijk te houden.

Geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Neem contact op