Beschrijving
Penthouse
Baronstraat 137 bus 0402 - IZEGEM
Verkocht

Deze penthouse met 2 slaapkamers bevindt zich op de vierde verdieping van het appartementsgebouw 'Hofstede' en heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 90m². Het ruime terras is zuidwest georiënteerd en heeft een oppervlakte van ca. 19m². Het appartement is voorzien van ingerichte badkamer, een volledig geïnstalleerde open keuken met annex berging. Residentie Hofstede, één van de drie stijlvolle appartementsgebouwen in het Kouterpark, biedt u 26 eigentijdse appartementen ten midden deze groene en rustige ontwikkeling. Dankzij de grote raampartijen vloeien interieur en exterieur moeiteloos in elkaar over. "Kouterpark" ligt op een boogscheut van het centrum van Izegem.
Bij aankoop ligt uw maandelijkse energiefactuur beduidend lager! Tijdens het hele bouwproces wordt er resoluut gekozen voor energiezuinige technieken en materialen. Een doorgedreven isolatie vormt namelijk de hoeksteen van duurzaam bouwen. Daarnaast leveren het vermijden van koudebruggen, het plaatsen van hoogrendementsbeglazing, de condensatieketel als een goede luchtdichtheid eveneens een belangrijke energiebesparing op. Om uw appartement of woning te ventileren zonder veel energieverlies, werd er gekozen voor het ventilatiesysteem type D, dat warmte uit de geventileerde lucht recupereert.
Het Kouterpark biedt een gezellige plek waar gezinnen in harmonie naast elkaar leven. In deze verkaveling ligt de klemtoon op rust, leefbaarheid en groen. De autoluwe woonwijk is enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. De groene zone tussen de appartementen krijgt een publiek karakter. Contacteer ons voor meer informatie 051 67 67 57 www.bordes.be
Link projectsite: http://kouterparkizegem.be/?referal=bordes

50.92663850000000000000
3.21970110000000000000
https://www.bordes.be/assets/images/pin.png