Beschrijving
Appartement
Vaartstraat 58 bus 303 - INGELMUNSTER
€ 292.500

Ontdek dit uniek hoekappartement met 2 slaapkamers, beschikkend over een bewoonbare oppervlakte van ca. 110m². Indeling: inkomhal met vestiaireruimte, apart gastentoilet, berging/technische ruimte, lichtrijke woonkamer met keuken die nog naar eigen zinnen kan ingericht worden, 2 slaapkamers en ingerichte douchekamer (met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en spiegelkast). Het ruime zuid-gerichte terras van ca. 27m² is toegankelijk via respectievelijk de woonkamer en de keuken en biedt zijdelings zicht op het kanaal Roeselare-Leie.

Het appartement bevindt zich op de 3de verdieping van de nieuwbouwresidentie Houten Waal, dewelke voorziet in tijdloze appartementen in een rustige, groene omgeving. Deze residentie is gelegen aan het kanaal Roeselare-Leie, tegenover de zwaaikom en het kasteeldomein, op ca. 500m van de markt van Ingelmunster én nabij het station. Residentie Houten Waal wordt omgeven door een toekomstige, publieke parkzone die aansluiting vindt met het jaagpad. Tevens wordt de stationsbuurt en de dorpsbrug volledig aangepakt en vernieuwd. De lichte en open structuur van de nieuwe dorpsbrug zorgt ervoor dat de groene oevers verder uitgebouwd kunnen worden tot een samenhangend landschap rond het kanaal Roeselare-Leie en de Mandel. Wat de stationsbuurt betreft wordt een nieuwe omgeving getekend, waar bussen, treinen, voetgangers, fietsers en automobilisten elkaar perfect aanvullen.

Deze ontwikkeling houdt optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. Er wordt gestreefd naar een E-peil lager dan E30. Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem tot 90 meter. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco's overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen. Bij dit appartement zijn 5 zonnepanelen voorzien (niet inbegrepen in de verkoopprijs). Tenslotte worden kopers van een appartement door de overheid voor 5 jaar vrijgesteld van het betalen van onroerende voorheffing. Bijkomend wordt bijzondere aandacht besteed aan akoestisch comfort en luchtdichtheid. Contacteer ons voor meer informatie. 051 67 67 57 www.bordes.be

50.91542000000000000000
3.26057000000000000000
https://www.bordes.be/assets/images/pin.png