Beschrijving
Appartement
Broekhoek 10 bus 0002 - INGELMUNSTER
€ 387.500

Dit uniek, zeer ruim hoekappartement strekt zich uit over 2 verdiepingen (gelijkvloers en eerste verdieping) en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 145 m². Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers, een ruime ingerichte badkamer en een geïnstalleerde open keuken voorzien van alle toestellen (en composiet werkblad met spatwand). De slaapkamers en de badkamer vinden we terug op de verdieping.

Er zijn riante terrassen voorzien op beide verdiepingen, toegankelijk via respectievelijk de woonkamer en de slaapkamers, met zicht op de parkzone. De totale terrasoppervlakte bedraagt ca. 140 m². Nieuwbouwresidentie De Barge voorziet in tijdloze appartementen in een rustige, groene omgeving. Deze residentie is gelegen aan het kanaal Roeselare-Leie, tegenover de zwaaikom en het kasteeldomein, op ca. 500m van de markt van Ingelmunster én nabij het station. Onder het gebouw zijn garageboxen voorzien. Residentie De Barge wordt omgeven door een toekomstige, publieke parkzone die aansluiting vindt met het jaagpad.

Deze ontwikkeling houdt optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. Er wordt gestreefd naar een E-peil lager dan E30. Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem tot 90 meter. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco's overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen. Bij dit appartement zijn reeds 8 zonnepanelen voorzien (inbegrepen in de verkoopprijs). Tenslotte worden kopers van een appartement door de overheid voor 5 jaar vrijgesteld van het betalen van onroerende voorheffing. Bijkomend wordt bijzondere aandacht besteed aan akoestisch comfort en luchtdichtheid. WWW.BORDES.BE 051 67 67 57

50.91561000000000000000
3.25877500000000000000
https://www.bordes.be/assets/images/pin.png