Beschrijving
Appartement
Broekhoek 8 bus 0202 - INGELMUNSTER
€ 389.000

Dit appartement met 3 slaapkamers bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 132,51 m². Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer (met ligbad, badkamermeubel en douche) en een geïnstalleerde open keuken voorzien van alle toestellen (incl. composiet werkblad).

De woonkamer en de keuken geven toegang tot het west georiënteerd terras die uitgeeft op de groenzone. Een tweede terras is toegankelijk via de slaapkamer. De totale terrasoppervlakte bedraagt 58,12 m². Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van nieuwbouwresidentie De Barge, dewelke voorziet in tijdloze appartementen in een rustige, groene omgeving. Deze residentie is gelegen aan het kanaal Roeselare-Leie, tegenover de zwaaikom en het kasteeldomein, op ca. 500m van de markt van Ingelmunster én nabij het station. Onder het gebouw zijn garageboxen voorzien. Residentie De Barge wordt omgeven door een toekomstige, publieke parkzone die aansluiting vindt met het jaagpad.

Deze ontwikkeling houdt optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. Er wordt gestreefd naar een E-peil lager dan E30. Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem tot 90 meter. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco's overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen. Bij dit appartement zijn reeds 6 zonnepanelen voorzien (inbegrepen in de verkoopprijs). Tenslotte worden kopers van een appartement door de overheid voor 5 jaar vrijgesteld van het betalen van onroerende voorheffing. Bijkomend wordt bijzondere aandacht besteed aan akoestisch comfort en luchtdichtheid. WWW.BORDES.BE

50.91541000000000000000
3.25870600000000000000
https://www.bordes.be/assets/images/pin.png