Beschrijving
Appartement
Lendeleedsestraat 106 bus 06 - IZEGEM
Verkocht

Geniet nu van 6% BTW op de constructiewaarde (indien voldaan wordt aan de toepassingsvoorwaarden)! Dit eenslaapkamerappartement bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 73,72 m². Het ruime terras is west georiënteerd en heeft een oppervlakte van ca. 40 m². Indeling: inkomhal, leefruimte met halfopen keuken en annex een bergruimte, ruim terras, gastentoilet, badkamer (met inloopdouche), wasplaats en 1 slaapkamer. Zeer energiezuinig! E-peil < E-10 (Bijna Energie Neutraal). Er werden alsook 5 zonnepanelen gekoppeld aan het appartement (kostprijs 2475 ? + BTW). Gezien de energiezuinigheid van het appartement voorziet de overheid een gunst maatregel. Er dient de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing betaald te worden. Eventuele mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW op de constructiewaarde (ipv 21%) BTW mits voldaan aan de voorwaarden.

Woonpark Rafael voorziet in tijdloze appartementen in een rustige, groene parkomgeving op de voormalige site van de Sint-Rafaelskerk. Er wordt een groene long gecreëerd aan de achterzijde van de residentie. Er wordt maximaal aandacht besteed aan de privacy van de toekomstige bewoners. Het woonpark is gelegen in het hartje van de levendige wijk Sint-Rafael, op ca. 850m van het kasteeldomein Blauwhuis. Woonpark Rafael voorziet in totaliteit 16 leefappartementen, 4 penthouses en 24 ruime, ondergrondse garageboxen. Er is een doordachte variatie aan 1- en 2 slaapkamerappartementen en elke entiteit beschikt over een aantrekkelijk zonneterras in tropisch hardhout. De speelse, eigentijdse architectuur van de hand van ?Architectenburo Dirk Moerman? wordt gecombineerd met een warm gevoel van geborgenheid door de deels houten gevelbekleding. De groenaanleg wordt verdeeld in 3 zones, nl. een park-, speel- en zitzone. Deze wordt volledig aangelegd volgens het plan van de landschapsarchitect Dennis Dujardin.
Het woonpark houdt daarenboven optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. Er wordt gestreefd naar een E-peil lager dan E30! Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem tot 90 meter. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco's overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen. Erg goede bereikbaarheid via de Rijksweg en autosnelweg Kortrijk-Brugge (op- en afrittencomplex op 3km). Een topopportuniteit voor wie houdt van rust, natuur en toch nabij het centrum. WWW.BORDES.BE 051 67 67 57

50.90963000000000000000
3.23417900000000000000
https://www.bordes.be/assets/images/pin.png