Beschrijving
Loft
Marktplein  bus D/D1.5 - HARELBEKE
€ 223.000

Dit appartement is gelegen in gebouw D van 'De Nieuwe Markt' en heeft een oppervlakte van 83,94m². Het ruime terras heeft een oppervlakte ca. 11,03m². Er is alsook een aangename voortuin aanwezig met een oppervlakte van ca. 30 m². Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte, lichtrijke leefruimte met halfopen keuken, terras, nachthal, 2 slaapkamers en de badkamer (voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel). Gebouw D herbergt 7 lofts gelegen langsheen de nieuw aangelegde Leieboorden. Ze geven het comfort van een kleine wijk, die deel uitmaakt van een groter geheel. De leuke voortuinen geven de inkom cachet. Het ruime terras en de doordachte indeling maken van deze lofts een heel leuke en gezellige thuis. Op het gelijkvloers bevinden zich werkruimtes voor een dokter, tandarts, kinesist of kapper. Deze appartementen zijn ook ideaal als investering voor verhuur.

'De Nieuwe Markt' voorziet in tijdloze appartementen op de perfecte centrumlocatie (Marktplein) te Harelbeke. De gebouwen hebben een tijdloze architectuur en krijgen duurzame afwerkingen. De lichtrijke appartementen zijn uitgerust met royale terrassen die uitkijken op de bruisende markt, het binnenplein of de verlaagde Leieboorden. De Nieuwe Markt omvat vier gebouwen met telkens commerciële ruimtes op het gelijkvloers en appartementen op de verdiepingen. Er is een doordachte variatie beschikbaar aan zowel 1-, 2- als 3-slaapkamer appartementen. De Nieuwe Markt heeft alle voorzieningen binnen een beperkte wandelafstand. Een goede verbindingsweg naar Kortrijk en Waregem en een snelle verbinding naar de E17 zorgen er bovendien voor dat je snel bent waar je moet zijn.
De appartementen zijn o.a. voorzien van een lichtrijke leefruimte, geïnstalleerde keuken, badkamer en ruim terras. Afwerking kan volledig zelf gekozen worden door de koper (in functie van het voorziene verkooplastenboek). Het nieuwbouwproject houdt daarenboven optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. De appartementen worden verwarmd door middel van het warmtenet van Fluvius dat wordt gevoed met warmte vanuit de afvalverbrandingsovens in Harelbeke. Het individuele warmteafgiftetoestel (warmtewisselaar) in de berging van elk appartement, zorgt voor de voeding van de radiatoren zodanig dat de temperaturen gegarandeerd zijn. Er is ruime parkeergelegenheid voorzien: voor bewoners in de ondergrondse parking, voor bezoekers op de bovengrondse parking. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 056 98 03 03 www.bordes.be

50.85740000000000000000
3.31005500000000000000
https://www.bordes.be/assets/images/pin.png