Beschrijving
De Nieuwe Markt blok B
Marktplein  - HARELBEKE
v.a. € 202.000

'De Nieuwe Markt' voorziet in tijdloze appartementen op de perfecte centrumlocatie (Marktplein) te Harelbeke. De gebouwen hebben een tijdloze architectuur en krijgen duurzame afwerkingen. De lichtrijke appartementen zijn uitgerust met royale terrassen die uitkijken op de bruisende markt, het binnenplein of de verlaagde Leieboorden. De Nieuwe Markt omvat vier gebouwen met telkens commerciële ruimtes op het gelijkvloers en appartementen op de verdiepingen. Er is een doordachte variatie beschikbaar aan zowel 1-, 2- als 3-slaapkamer appartementen. De Nieuwe Markt heeft alle voorzieningen binnen een beperkte wandelafstand. Een goede verbindingsweg naar Kortrijk en Waregem en een snelle verbinding naar de E17 zorgen er bovendien voor dat je snel bent waar je moet zijn.
De appartementen zijn o.a. voorzien van een lichtrijke leefruimte, geïnstalleerde keuken, badkamer en ruim terras. Afwerking kan volledig zelf gekozen worden door de koper (in functie van het voorziene verkooplastenboek). Het nieuwbouwproject houdt daarenboven optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. De appartementen worden verwarmd door middel van het warmtenet van Fluvius dat wordt gevoed met warmte vanuit de afvalverbrandingsovens in Harelbeke. Het individuele warmteafgiftetoestel (warmtewisselaar) in de berging van elk appartement, zorgt voor de voeding van de radiatoren zodanig dat de temperaturen gegarandeerd zijn. Er is ruime parkeergelegenheid voorzien: voor bewoners in de ondergrondse parking, voor bezoekers op de bovengrondse parking.

Kiezen voor de markt

Gebouw B is gelegen in het midden van het marktplein. Het gebouw omvat 21 appartementen op de verdiepingen en 3 commerciële ruimtes op het gelijkvloers. Kiezen voor 1, 2 of 3 slaapkamers? Met uitzicht op het levendige marktplein, het rustige binnenplein of allebei? Het kan allemaal. De architecten ontwierpen het gebouw vanuit de relatie met het marktplein, wat opnieuw voor veel lichtinval zorgt.

50.8574000000000000000000000
3.3100550000000000000000000
https://www.bordes.be/assets/images/pin.png
24 units