Beschrijving
Woning
Vaartstraat 63 bus lot 23 - INGELMUNSTER
€ 319.000

Deze energiezuinige woning beschikt over 4 slaapkamers en wordt gebouwd op een perceel van 245 m² met volgende indeling. Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken met annex bergruimte/wasplaats die toegang geeft tot de ruime inpandige garage en een aangelegd terras. Op de verdieping vinden we 4 slaapkamers, een berging, apart toilet en badkamer (o.a. voorzien van inloopdouche). De afwerking kan nog volledig naar eigen wensen voorzien worden (rekening houdende met het lastenboek).
Dit nieuw woonproject kadert in een volgende fase van de residentiële herontwikkeling van de kanaalzone aan de zwaaikom. Het woonproject bestaat in totaliteit uit 40 nieuwe woningen, opgesplitst in verschillende bouwfases. De ontwikkeling wordt gekenmerkt door zijn aantrekkelijke en hedendaagse architectuur en is gelegen aan het kanaal Roeselare-Leie, tegenover de zwaaikom en het kasteeldomein, op ca. 700m van de markt van Ingelmunster én nabij het station. De eerste fase betreft de bouw van 9 woningen. Er is een doordachte variatie aan woningen met 3- en 4-slaapkamers en elke entiteit beschikt over een parkeergelegenheid (garage of carport). Het project wordt omgeven door een toekomstige, publieke parkzone die aansluiting vindt met het jaagpad.
Alle woningen zijn o.a. voorzien van een ruime badkamer met inloopdouche, moderne keukeninrichting, CV op aardgas, ventilatiesysteem C+ met smartzones, regenwaterput van 10 000l (met regenpomp in de put) en een ruim terras. De woningen hebben een gemiddeld e-peil van E-39. Indien er zonnepanelen geplaatst worden, kan er een E-peil behaald worden van E-20, wat betekent dat er 5 jaar lang kan genoten worden van een 100% korting op de onroerende voorheffing. De gevels van de woningen worden deels in gevelsteen uitgevoerd en deels in houten gevelbekleding.
De stationsbuurt en de dorpsbrug worden volledig aangepakt en vernieuwd. De lichte en open structuur van de nieuwe dorpsbrug zorgt ervoor dat de groene oevers verder uitgebouwd kunnen worden tot een samenhangend landschap rond het kanaal Roeselare-Leie en de Mandel. Wat de stationsbuurt betreft wordt een nieuwe omgeving getekend, waar bussen, treinen, voetgangers, fietsers en automobilisten elkaar perfect aanvullen.
Een topopportuniteit voor wie houdt van rust, natuur en toch nabij het centrum. WWW.BORDES.BE 051 67 67 57

50.91487000000000000000
3.25892000000000000000
https://www.bordes.be/assets/images/pin.png