nieuws

Wij houden eraan eenieder te informeren over zowel het reilen en zeilen binnen ons kantoor als eventuele nieuwe relevante wetgeving als onze kijk op bepaalde elementen van verkoop of verhuur. Via onderstaande tags kan u sorteren op hetgeen u het interessantst vindt.

Asbestinventarisattest
 • 20/03/2019
 • Vandaag (20 maart) wordt in het Vlaams Parlement gestemd over een ontwerp van decreet dat het actieplan asbestafbouw van de Vlaamse regering vervat. Dit actieplan, dat Vlaanderen tegen 2040 asbestveilig moet maken, omvat onder andere het invoeren van een verplichte asbestinventaris.

  lees meer »

  NieuwsWetgevingVerkoop
  Recensie
 • 10/03/2019
 • Goed georganiseerde kijkdag- volledige documentatie over de woning- vlotte en correcte compromis met een glaasje erbij??- goede communicatie- correct verloop van de aankoop- fantastisch team en een welgemeende dank u wel aan Liselotte en Augustus, wij zijn zooo gelukkig met onze aankoop van onze nieuwe thuis

  lees meer »

  Klant aan het woord
  Recensie
 • 28/02/2019
 • Vooraf hadden mijn vriend en ik niet echt een positief beeld van immokantoren aangezien we al heel wat negatieve verhalen gehoord hadden van vrienden. De aanpak van Bordes (Merelbeke), en in het bijzonder van onze contactpersoon Augustus, heeft er echter voor gezorgd dat wij ons vanaf de kijkdag tot het tekenen van de compromis volledig op ons gemak voelden bij de aankoop van onze uiteindelijke woning. Nog voor de kijkdag werd ons zeer veel informatie over de woning meegedeeld (info waar je elders vaak moet op jagen en naar vragen). Op de kijkdag werd geen detail uit de weg gegaan, er werd meteen over alles open kaart gespeeld met ons (zaken die niet in orde waren werden niet verbloemd, indien er een bod op het pand geplaatst werd, werd hier snel en openlijk over gecommuniceerd). Bij het tekenen van de compromis heerste er een heel aangename en gemoedelijke sfeer, dit stelde ons en de verkopers op ons gemak. Kortom, bij Bordes kan je een heel warme en persoonlijke en tegelijk professionele en gestructureerde aanpak verwachten. En dit kan je écht wel gebruiken, wetende dat er veel komt kijken bij het kopen van een huis.

  lees meer »

  Klant aan het woord
  Recensie
 • 22/02/2019
 • Omdat je huis verkopen toch de nodige slapeloze nachten veroorzaakt, besloot ik op zoek te gaan naar de juiste makelaar die de nodige stress van mijn schouders kon halen. Ik heb geen seconde moeten twijfelen: team Bordes met Liselot als kapitein, sprong eruit! Efficiënt, fris, respectvol, realistisch en uiterst professioneel! Het was een bijzonder fijne samenwerking, een echte aanrader voor wie nog op zoek is.

  lees meer »

  Klant aan het woord
  Recensie
 • 26/01/2019
 • Zeer goed geholpen geweest door laurence tijds onze zoekt naar een nieuwe woning! Super blij me onze aankoop!

  lees meer »

  Klant aan het woord
  Recensie
 • 10/01/2019
 • We zijn heel tevreden omtrent de snelle en professionele afhandeling van de verkoop van onze woning.Onze woning was al na de eerste bezoekdag verkocht, dit dankzij de efficiënte aanpak van Bordes. Bordes bestaat uit een TOP-team die de klant steeds met veel enthousiasme te woord staat.De verkoopprijs die Bordes voorstelde bleek zeer realistisch te zijn. Er worden zeker geen valse beloftes aangegaan. Bordes voldeed aan al onze verwachtingen! We zijn heel tevreden over onze samenwerking met Bordes en zouden het onmiddellijk opnieuw doen. Bedankt!

  lees meer »

  Klant aan het woord