Verkocht

Éénslaapkamerappartement appartement op de eerste verdieping

Beschrijving

Mogelijkheid tot aankoop 6% BTW - mits voldaan aan de voorwaarden.
Ontdek residentie Brouwery, gelegen op de voormalige site 'Brouwerij Peene' te Rumbeke, waar o.a. de goede bereikbaarheid en de groene omgeving troeven zijn om er te wonen. Het project omvat drie gebouwen met een centrale tuin, samen goed voor 17 appartementen en een handelspand.
Er is keuze tussen enkele type appartementen met 1 of 2 slaapkamers, alsook een duplex of een penthouse. Daarnaast bevindt er zich op het gelijkvloers een kantoorruimte én maakt de kelder plaats voor diverse staanplaatsen, garages en kelderbergingen.
De gelijkvloerse appartementen hebben allemaal een ruim terras met private tuin, de lichtrijke appartementen op de verdiepingen beschikken allemaal over een privaat terras en zijn te bereiken met de lift en/of via de centrale trappenhal.
Ieder appartement wordt kwalitatief afgewerkt volgens de huidige (strenge) geldende regelgeving. In de huidige fase kan de koper nog wijzigingen doorvoeren naar eigen wensen en behoeften. De Roeselaarse bouwheer 'Verstraete Bouw' zal de klant bijstaan bij alle te maken keuzes en zorgt voor een uitstekende projectopvolging zodoende het appartement volledig voldoet aan uw behoeftes.
Wie wil kan tevens gebruik maken van het hulpsysteem 'Hello Help' ter plaatse of kan er voor kiezen om dit op een later tijdstip door te voeren mocht dit wenselijk zijn.

Gebouw A bevindt zich dwars op de Rumbeeksesteenweg en bestaat uit een kantoorruimte op de gelijkvloerse verdieping, 6 appartementen en één penthouse. Het respectievelijke hoekappartement A1.2 is gelegen op de eerste verdieping van residentie Brouwery (gebouw A) en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ca. 74,30m². Het appartement bestaat uit een ruime inkomhal met onmiddellijke toegang tot de lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken en annex berging. Verder geniet het appartement van de nachthal, het apart toilet en de ruime slaapkamer met aanpalende badkamer voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel. Het appartement geniet daarbovenop over een zuidoost georiënteerd hoekterras van ca. 13m².