Verkocht

Duplex met drie slaapkamers

Beschrijving

Mogelijkheid tot aankoop 6% BTW - mits voldaan aan de voorwaarden.
Ontdek residentie Brouwery, gelegen op de voormalige site 'Brouwerij Peene' te Rumbeke, waar o.a. de goede bereikbaarheid en de groene omgeving troeven zijn om er te wonen. Het project omvat drie gebouwen met een centrale tuin, samen goed voor 17 appartementen en een handelspand.

Ieder appartement wordt kwalitatief afgewerkt volgens de huidige (strenge) geldende regelgeving. Wie wil kan tevens gebruik maken van het hulpsysteem 'Hello Help' ter plaatse of kan er voor kiezen om dit op een later tijdstip door te voeren mocht dit wenselijk zijn.

Gebouw B bevindt zich langs de Rumbeeksesteenweg en bestaat uit 4 appartementen en 2 duplexen. De respectievelijke duplex B2.2 is gelegen op de tweede verdieping van residentie Brouwery (gebouw B) en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ca. 151,49m². Het appartement bestaat op het eerste niveau uit een inkomhal, gastentoilet, één slaapkamer, de geïnstalleerde badkamer (douche en wastafelmeubel) en de technische berging. De leefruimte is (deels) open tot in de nok en geniet van een halfopen, volledig geïnstalleerde keuken en een aangenaam west georiënteerd terras van 9,15m². De open trap in de leefruimte geeft toegang tot het tweede niveau die bestaat uit een polyvalente zone met open vide en de twee overige kamers waarvan één met annex douchekamer.