Bemeubelde studio/flat voor kort of lang verblijf, voor jong en oud

Wervikstraat 41, 8940 Geluwe
 • Slaapkamers

  2

€ 725

Beschrijving

BEMEUBELDE STUDIO'S/FLATS VOOR KORT OF LANG VERBLIJF, VOOR JONG EN OUD.

Of je nu op zoek bent naar een studio of flat, een permanente of tijdelijk stek, je vindt het in een Triamant-buurt. Maar bij Triamant gaan we nog een stapje verder.

We beseffen dat er voor een gelukkig leven meer nodig is dan een aangename woning. Voldoende beweging, gezond eten, weinig stressmomenten, sociaal contact, het behouden van je zelfstandigheid,... al dit soort zaken dragen bij aan jouw levensgeluk.

Daarom hebben al onze buurten een brasserie waar je gezond en betaalbaar kan eten; is er een uitgebreid activiteitenaanbod; word je omringd door groen; zijn er voldoende gezellige zitplekjes waar je mensen kan ontmoeten; is er altijd ruimte om gasten te ontvangen en bieden we services aan die jou het leven makkelijker maken.

Wat maakt Triamant uniek?
In Triamant bieden we diverse woonoplossingen aan. Alle woonruimtes zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, ruime badkamer met inloopdouche, een parketvloer en nog veel meer. Je kan er dus zo intrekken.

Je kan bovendien, wanneer je maar wil, gebruik maken van onze services en faciliteiten:
- brasserie
- uitgebreid activiteitenaanbod
- wassalon en wasservice
- deelauto
- manicure en pedicure
- boodschappenservice
- poetshulp
- klus- en herstelwerk
- parking
- gezellige lobby en knusse zithoekjes
- logeermogelijkheid voor je gasten
- vergaderruimte
- leefstijlcoaching

Jij kiest hoe je Triamant beleeft.
Een gezellig babbeltje doen met de vrouw die iets verderop woont? De tienerzoon van de bovenburen die je helpt met je boodschappen? Zingen in het buurtkoor? Mis jij een gemeenschap om je heen? Bij Triamant begrijpen we hoe belangrijk dit is. Daarom doen we er alles aan om van onze buurten gastvrije en levendige gemeenschappen te maken.

Wanneer je verhuist naar een Triamant-buurt, dan brengt een leefpromotor aan de hand van een leefscan je talenten, wensen en behoeften in kaart. Vaak zijn er matches met je buren! Denk aan mensen die net als jij hun Frans willen opfrissen of die ook graag samen zingen of sporten. Op deze manier vind je snel aansluiting met de mensen om je heen. Je kan bovendien altijd zelf iets organiseren. Zo ontstaat een hecht buurtgevoel dat bijdraagt aan een groter geluksgevoel.

Alle Triamant-buurten zijn een mix van generaties: jong, oud, al dan niet hulpbehoevend. Alle bewoners hebben echter één ding gemeen: een open ingesteldheid en een oprechte interesse in de mensen om hen heen.

Een veilige thuis.
Triamant-buurten bieden iedereen een warme en veilige thuis. Ook in moeilijke tijden wanneer er net dat beetje meer aandacht nodig is.

EXTRA TROEVEN:
- Oppervlakte studio's/flats (1 à 2 slaapkamers) variëren tussen 55-100 m²
- Met terras of tuintje
- Voor kort of lang verblijf (minimum 1 week)
- Bemeubeld (bed, nachtkastjes, tafel, stoelen en servies)
- Voor jong en oud
- Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit (drempelloos, extra brede deuren en doorgangen)
- Extra diensten mogelijk (poetsdienst, boodschappen- en maaltijdenservice, contact met medische hulpverleners, ea.)
- Kleine huisdieren worden toegelaten

De prijs voor een A-flat met één slaapkamer (63 m²) bedraagt 725 EUR per maand. De vaste kosten (telecom, nutsvoorzieningen) bedragen 240 EUR per maand.
Meer informatie over Contacteer ons voor meer informatie: 051 67 67 57 www.bordes.be

Algemeen

 • Referentie VH21036LV
 • Type Appartement
 • Bouwtype Gesloten
 • Algemene staat Instapklaar
 • Beschikbaarheid Onmiddellijk
 • Omgeving Rustig, Groen

Lies staat voor je klaar

Wij kennen de buurt als onze broekzak en beantwoorden graag al je vragen over dit pand.

Contacteer Lies

Interesse?

Bemeubelde studio/flat voor kort of lang verblijf, voor jong en oud

Wervikstraat 41, 8940 Geluwe

€ 725

Contacteer Lies

Veelgestelde vragen bij het huren van vastgoed

Alle vragen bekijken
Zijn rookmelders verplicht?

Ja, uiterlijk op 1 januari 2020 moesten alle woningen in Vlaanderen over de nodige rookmelders of branddetectie systeem beschikken. De verplichting is zowel van toepassing voor huurwoningen als voor woningen die je als eigenaar zelf bewoont. De huurder wordt dan op zijn beurt verplicht de batterijen (indien van toepassing) tijdig te vervangen. Als een woning hier niet aan voldoet, wordt ze in de regel als ‘niet-conform’ beschouwd.

Meer info: www.vlaanderen.be

Is een conformiteitsattest verplicht voor huurwoningen?

Neen, een conformiteitsattest is niet verplicht bij het verhuren van een woning tenzij de gemeente het via een gemeentelijk regelement wel verplicht. Toch wordt het steeds aangeraden om dit als eigenaar te voorzien. Een attest bevestigt namelijk dat je aan de geldende normen voldoet. De kostprijs van een conformiteitsattest wordt gemeentelijk bepaald.

Meer info: www.vlaanderen.be

Voor welke termijn ben ik als huurder beschermd bij handelshuur?

De overeenkomst wordt afgesloten voor minimaal 9 jaar. Dat geeft de handelshuurder een grotere zekerheid in tijd. Als huurder kan je het contract om de 3 jaar opzeggen met een aangetekend schrijven (minstens voor de 3-jaarlijkse vervaldatum). Ook de verhuurder kan de overeenkomst om de 3 jaar opzeggen, maar dan moet hij een periode van 1 jaar voor de 3-jaarlijkse vervaldag respecteren. Als de verhuurder opzegt, dan moeten wel 3 extra voorwaarden vervuld zijn:

 • Het moet gaan om een geschreven huurcontract.

 • Hij moet het pand zelf voor handel in gebruik nemen of de handel laten uitoefenen door 1 van de in de wet vermelde personen.

 • De mogelijkheid moet uitdrukkelijk in de lopende handelshuurovereenkomst voorzien zijn.

Als huurder heb je bovendien recht op 3 huurhernieuwingen van de handelshuurovereenkomst. Je krijgt als huurder na 9 jaar het voorecht om de overeenkomst te vernieuwen en jouw handel voort te zetten. Die hernieuwing moet je aanvragen ten vroegste 18 maanden en ten laatste 15 maanden voor het eindigen van de lopende huurperiode van 9 jaar. In totaal biedt het huurcontract dus een bescherming van 36 jaar. De verhuurder kan huurvernieuwing onder bepaalde voorwaarden wel weigeren.

Info: www.vlaanderen.be

Hoeveel maanden bedraagt de huurwaarborg bij het huren van een woning?

Voor huurovereenkomsten gesloten vanaf 1 januari 2019 mag de verhuurder een huurwaarborg van maximaal 3 maanden huur vragen. Bij oudere huurcontracten kan de verhuurder niet eisen dat de huurder, bij een eerder vastgezette waarborg van 2 maanden, een 3de maand bijbetaalt.

Meer info: www.vlaanderen.be

Kan je een woninghuurovereenkomst afsluiten voor langer dan 9 jaar?

Ja, dat kan. Huurovereenkomsten met een duurtijd langer dan 9 jaar moeten wel verleden worden bij de notaris.

Meer info: www.woninghuur.vlaanderen en www.notaris.be

Waarom is een gedetailleerde plaatsbeschrijving belangrijk?

Op het einde van de huur moet de huurder de woning in dezelfde staat teruggeven. Is er bijkomende schade? Dan moet de huurder die herstellen, tenzij het om normale slijtage of overmacht gaat, of wanneer hij bewijst dat de verhuurder voor de herstelling moet instaan. Indien er geen plaatsbeschrijving aanwezig is, neemt men aan dat de woning op het einde van de huur nog in oorspronkelijke staat is. De huurder is dan niet verantwoordelijk voor schade tenzij de verhuurder kan bewijzen dat de huurder deze veroorzaakt heeft, maar zonder plaatsbeschrijving is dat erg moeilijk.

Meer info: www.woninghuur.vlaanderen

Moet ik als huurder een brandverzekering afsluiten voor mijn huurwoning?

Ja, als huurder moet je een verzekering afsluiten. Als huurder ben je namelijk aansprakelijk voor brand- en waterschade tenzij je kan bewijzen dat je niets aan de brand kan doen. Ook de eigenaar is verplicht om een brandverzekering af te sluiten.

Meer info: www.woninghuur.vlaanderen