Verkocht

Nieuwbouwwoningen in een rustige, groene omgeving

Beschrijving

"Kouterpark" ligt op een boogscheut van het centrum van Izegem. Dit gezellig woonproject met in totaal 21 woningen en 56 appartementen is rond een autoluw en groen binnenplein opgebouwd. Hier woont u in een zeer rustige en groene omgeving met buurtwinkels op wandelafstand. In het gevarieerde woonaanbod vindt u vast en zeker de woonst die bij u past. De eigentijdse en stijlvolle architectuur sluit naadloos aan bij de groene omgeving.

Wooncomfort is meer dan een aangenaam ingerichte woning of appartement. Daarom voorzien we een rustige en veilige woonomgeving waar kinderen naar hartelust kunnen spelen en zorgeloos kunnen opgroeien. Een gezellige plek waar gezinnen in harmonie naast elkaar leven. In deze verkaveling ligt de klemtoon op rust, leefbaarheid en groen. De autoluwe woonwijk is enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. De groene zone tussen de appartementen krijgt een publiek karakter. Een nieuwe stukje groen voor elke Izegemenaar die graag ongestoord van het leven geniet.

Elke woning heeft 3 slaapkamers en een lichtrijke leefruimte die uitgeeft op de privétuin. Op de zolder kan een vierde slaapkamer of een hobbyruimte ingericht worden. Naast een zonnige privétuin, hebben sommige woningen ook een mooie voortuin. Elke woning wordt een unieke realisatie, volledig volgens uw persoonlijke smaak en op maat van uw gezin ingericht.