20% verkocht Nog 4 units beschikbaar

Casco/nieuwbouwproject De Notelaar

Jozef Hebbelynckstraat 14, 9820 Merelbeke

Beschrijving

Casco/nieuwbouwproject De Notelaar bestaat uit 5 entiteiten met elk drie slaapkamers en een Oost georiënteerde tuin. Deze woningen hebben een halfopen of gesloten karakter en worden opgetrokken in een moderne, strakke stijl. De Notelaar is ideaal voor wie op zoek is naar hoge woonkwaliteit in een rustige, groene omgeving in het centrum van Merelbeke.

Indeling (tenzij anders gewenst)

Gelijkvloers

Inkomhal met gastentoilet, bureau, grote leefruimte met open keuken en berging.

Eerste verdieping

Nachthal, apart toilet, berging, drie slaapkamers en geïnstalleerde badkamer

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is er een polyvalente uitbreidingsruimte bereikbaar met vaste trap.

Exterieur

Er is een Oost georiënteerde tuin en er wordt een oprit voorzien, voor of naast iedere woning.

Afwerking

Het is mogelijk om alle keuzes met betrekking tot de afwerking van de woning naar jouw wens te bespreken. Het ontwerp van de woning is een voorstel en kan volledig op maat worden uitgewerkt. De casco afwerking biedt de woning alvast alle zekerheden en garanties, waarna je zonder zorgen verder kan afwerken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de woning volledig, tot in de puntjes te laten afwerken.

Technisch

 • Vloerverwarming gelijkvloers en badkamer
 • Warmtepomp lucht/water
 • Zes zonnepanelen per woning
 • BEN-woning
 • Regenwaterput van 5000 L
 • Ventilatiesysteem D
 • Plus energie woning
 • Diepte van de woning bespreekbaar.
 • Plattegronden hieronder te downloaden

Troeven

 • Lichtrijke woningen
 • Praktische indeling
 • Strategische ligging
 • Fijne buren
 • Gegeerde straat
 • De afwerking en indeling kan nog volledig door de kopers worden bepaald
 • Verkoop onder 21% BTW-stelsel. Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW - mits voldaan aan de voorwaarden.

Benieuwd?

Contacteer Niels (BIV 515 314) voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. 09 277 02 53 www.bordes.be

Niels staat voor je klaar

Wij kennen de buurt als onze broekzak en beantwoorden graag al je vragen over dit pand.

Contacteer Niels

Interesse?

Casco/nieuwbouwproject De Notelaar

Jozef Hebbelynckstraat 14, 9820 Merelbeke

€ 425.000

Contacteer Niels

Veelgestelde vragen bij de aankoop van vastgoed

Is het kadastraal inkomen hetzelfde als de onroerende voorheffing?

Neen. Het kadastraal inkomen is een fictief huurinkomen dat aan elk onroerend goed wordt toegekend door de overheid, ook al wordt het niet verhuurd. Het kadastraal inkomen geeft een indicatie van de waarde van het onroerend goed en vormt bijvoorbeeld de basis voor de berekening van de onroerende voorheffing. De onroerende voorheffing zelf is een jaarlijkse Vlaamse belasting op onroerende goederen die in het Vlaams Gewest liggen.

Meer info: www.vlaanderen.be

Wat is een recht van voorkoop in Vlaanderen?

Het recht van voorkoop is een wettelijk recht dat de mogelijkheid geeft om te verkopen onroerend goed bij voorrang op de kandidaat-koper aan te kopen. Dit aan dezelfde prijs en onder de zelfde voorwaarden. Rechten van voorkoop zijn voor overheidsinstellingen een instrument om hun opdracht van openbaar nut te realiseren. Als een overheid dat recht uitoefent, verwerft zij dus in de plaats van de kandidaat-koper het onroerend goed in kwestie. In een gebied waar het specifiek voorkooprecht speelt, mag een eigenaar pas verkopen nadat hij de begunstigden van het voorkooprecht de gelegenheid heeft gegeven hun recht uit te oefenen. Of er al dan niet een voorkooprecht van toepassing is moet situatie per situatie bekeken worden.

Meer info: www.vlaanderen.be

Wanneer is een energieprestatiecertificaat (EPC) verplicht?

Een EPC is verplicht wanneer je een woning, appartement, studio, … publiekelijk te koop of te huur wil stellen. De verkoper/verhuurder, en bij uitbreiding de vastgoedmakelaar, is verplicht om in advertenties de energieprestatie van de wooneenheid te vermelden met de energiescore of het EPC-label. Een EPC is slechts in bepaalde gevallen niet verplicht, bijvoorbeeld bij verkoop van een onbewoonbaar verklaarde wooneenheid, verkoop/verhuur van woonboten, verhuur van vakantie woning met een huurovereenkomst voor minder dan 2 maanden, …

Meer info: www.vlaanderen.be en www.energiesparen.be

Wat is het belang van een stedenbouwkundig uittreksel bij verkoop?

Het stedenbouwkundig uittreksel bevat informatie over de vergunningen, bestemmingen, verkavelingen, eventuele bouwovertredingen, … van een bepaald perceel of woning. Dit uittreksel moet verplicht ter beschikking gesteld worden aan de koper. Het uittreksel mag op het moment van verkoop bovendien niet ouder zijn dan 1 jaar. De bedoeling ervan is de koper zo volledig en correct mogelijk te informeren over de actuele stedenbouwkundige toestand.

Meer info: www.vlaanderen.be

Is een bodemattest verplicht bij verkoop?

Ja, bij de verkoop van een onroerend goed moet een bodemattest aangevraagd worden bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM). Het attest geeft weer of OVAM beschikt over relevante gegevens van de bodemkwaliteit. Zijn er geen gegevens beschikbaar, dan wordt een blanco bodemattest afgeleverd. Als er bijvoorbeeld in het verleden of heden activiteiten waren of zijn met een risico tot bodemverontreiniging, spreekt men van een risicogrond.

Meer info: www.vlaanderen.be