Beschrijving
Appartement
Wervikstraat 41 - GELUWE
€ 725

BEMEUBELDE STUDIO'S/FLATS VOOR KORT OF LANG VERBLIJF, VOOR JONG EN OUD.

Of je nu op zoek bent naar een studio of flat, een permanente of tijdelijk stek, je vindt het in een Triamant-buurt. Maar bij Triamant gaan we nog een stapje verder.

We beseffen dat er voor een gelukkig leven meer nodig is dan een aangename woning. Voldoende beweging, gezond eten, weinig stressmomenten, sociaal contact, het behouden van je zelfstandigheid,... al dit soort zaken dragen bij aan jouw levensgeluk.

Daarom hebben al onze buurten een brasserie waar je gezond en betaalbaar kan eten; is er een uitgebreid activiteitenaanbod; word je omringd door groen; zijn er voldoende gezellige zitplekjes waar je mensen kan ontmoeten; is er altijd ruimte om gasten te ontvangen en bieden we services aan die jou het leven makkelijker maken. Mocht het nodig zijn, dan staat er bovendien een heel team voor je klaar dat je met zorg omringt, gewoon in je flat of studio. Pluk wat je nodig hebt uit onze brede waaier aan diensten.

Wat maakt Triamant uniek?
In Triamant bieden we diverse woonoplossingen aan. Kies een flat met één of twee slaapkamers, een studio voor jongeren (18-55 jaar) of tijdelijke woonruimte. Alle woonruimtes zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, ruime badkamer met inloopdouche, een parketvloer en nog veel meer. Je kan er dus zo intrekken.

Je kan bovendien, wanneer je maar wil, gebruik maken van onze services en faciliteiten:
- brasserie
- uitgebreid activiteitenaanbod
- wassalon en wasservice
- deelauto
- manicure en pedicure
- boodschappenservice
- poetshulp
- klus- en herstelwerk
- parking
- gezellige lobby en knusse zithoekjes
- logeermogelijkheid voor je gasten
- vergaderruimte
- leefstijlcoaching

Jij kiest hoe je Triamant beleeft.
Een gezellig babbeltje doen met de vrouw die iets verderop woont? De tienerzoon van de bovenburen die je helpt met je boodschappen? Zingen in het buurtkoor? ? Mis jij een gemeenschap om je heen? Bij Triamant begrijpen we hoe belangrijk dit is. Daarom doen we er alles aan om van onze buurten gastvrije en levendige gemeenschappen te maken.

Wanneer je verhuist naar een Triamant-buurt, dan brengt een leefpromotor aan de hand van een leefscan je talenten, wensen en behoeften in kaart. Vaak zijn er matches met je buren! Denk aan mensen die net als jij hun Frans willen opfrissen of die ook graag samen zingen of sporten. Op deze manier vind je snel aansluiting met de mensen om je heen. Je kan bovendien altijd zelf iets organiseren. Zo ontstaat een hecht buurtgevoel dat bijdraagt aan een groter geluksgevoel.

Alle Triamant-buurten zijn een mix van generaties: jong, oud, al dan niet hulpbehoevend. Alle bewoners hebben echter één ding gemeen: een open ingesteldheid en een oprechte interesse in de mensen om hen heen.

Een veilige thuis.
Triamant-buurten bieden iedereen een warme en veilige thuis. Ook in moeilijke tijden wanneer er net dat beetje meer aandacht nodig is.

EXTRA TROEVEN:
- Oppervlakte studio's/flats (1 à 2 slaapkamers) variëren tussen 55-100 m²
- Met terras of tuintje
- Voor kort of lang verblijf (minimum 1 week)
- Bemeubeld (bed, nachtkastjes, tafel, stoelen en servies)
- Voor jong en oud
- Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit (drempelloos, extra brede deuren en doorgangen)
- Extra diensten mogelijk (poetsdienst, boodschappen- en maaltijdenservice, contact met medische hulpverleners, ea.)
- Kleine huisdieren worden toegelaten

De prijs voor een A-flat met één slaapkamer (63 m²) bedraagt 725 EUR per maand. De vaste kosten (telecom, nutsvoorzieningen) bedragen 240 EUR per maand.
Contacteer ons voor meer informatie: 051 67 67 57 www.bordes.be

50.80697000000000000000
3.06761000000000000000
https://www.bordes.be/assets/images/pin.png