Beschrijving
Woning
Goedendaglaan 24 - KORTRIJK
Verkocht

Deze nieuwbouwwoning beschikt over een inpandige garage en bevindt zich op een perceel van ca. 222m². De bewoonbare oppervlakte bedraagt ca. 182m². Indeling: Inkomhal met gastentoilet en toegang tot de garage, volledig geïnstalleerde keuken, leefruimte uitgevend op de zuid gerichte tuin met terras. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel en een berging. De zolder is toegankelijk via een vaste trap. De zolder is momenteel voorzien als één grote, open ruimte. Deze kan mogelijks nog opgedeeld worden in meerdere kamers (niet inbegrepen). Er is reeds een velux voorzien. Op heden werd in de leefruimte laminaat voorzien. De vloeren in de nachthal en slaapkamers zijn niet inbegrepen.

Deze tweede fase in Park 1302 bestaat uit 15 woningen. De aantrekkelijke architectuur, met afwisseling in zowel gevelmaterialen als structuur, zorgt voor een boeiende dynamiek in het straatbeeld. Elke woning heeft bovendien een mooie privétuin en grote lichte leefruimtes. Tijdens het hele bouwproces wordt er resoluut gekozen voor energiezuinige technieken en materialen. Een doorgedreven isolatie vormt de hoeksteen van duurzaam bouwen. Het vermijden van koude bruggen en het plaatsen van hoogrendementsbeglazing leveren eveneens een belangrijke energiebesparing op. Een goede luchtdichtheid draagt ook bij tot een daling van het energieverbruik. Om uw appartement of woning te ventileren zonder veel energieverlies, werd er gekozen voor het ventilatiesysteem type D, dat warmte uit de geventileerde lucht recupereert. En ten slotte draagt de condensatieketel als onderdeel van het verwarmingssysteem bij tot een lager energieverbruik.

Park 1302 ligt op amper 5 minuten fietsen van het stadscentrum en op 500m van de Ringlaan. Wonen in PARK 1302 ervaar je als een mix van stadsleven en rustgevend groen, van gezellig genieten en gemakkelijk dichtbij, van veilig autoluw en leefbaar. Park 1302 biedt een thuis voor jong en oud, voor kleine en grote gezinnen, voor levensgenieters en natuurliefhebbers. Contacteer ons voor meer informatie: 051 67 67 57 - www.bordes.be

50.82746550000000000000
3.28426640000000000000
https://www.bordes.be/assets/images/pin.png