Verkocht

Te personaliseren villa aan een rustige doodlopende straat

Beschrijving

Deze op te frissen villa is gelegen op een perceel van 1052 m² en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ca. 235 m². Gelegen in een rustige doodlopende straat en kindvriendelijke buurt. Indeling: inkomhal met gastentoilet, woon- en eetkamer, ruime geïnstalleerde keuken, bureauruimte, berging, nachthal, badkamer en vier slaapkamers. De bergzolder is te bereiken met een uitschuifbare trap in de nachthal. De woning beschikt over een dubbele inpandige garage, ruime tuin die nog wordt aangelegd en is volledig onderkelderd. CV op stookolie. Extra troeven: gegeerde wijk | grote ruimtes | doodlopende straat.

BORDES-bezoekdag (corona edition) voorzien op zaterdag 7 november 2020, mits het maken van een afspraak. 09 277 02 53 www.bordes.be

Als resultaat van de maatregelen ter bestrijding van COVID-19 zien onze bezoekdagen er iets anders uit dan gewoonlijk. Bordes verzekert een omgeving waarin u dit pand veilig en zorgeloos kunt bezoeken. Meer details over deze aangepaste werkwijze krijgt u per mail toegelicht na het maken van uw afspraak. Stay safe!