Verkocht

Uniek hoekappartement met 3 slaapkamers op groene ligging

Beschrijving

Dit uniek en zeer ruim hoekappartement is voorzien van drie slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 130 m². Het appartement werd bovendien voorzien van een ingerichte badkamer (met ligbad, lavabomeubel en hangtoilet), een douchekamer (met inloopdouche en lavabomeubel) en een geïnstalleerde open keuken voorzien van alle toestellen (met composiet werkblad en spatwand).

De woonkamer, keuken en de drie slaapkamers hebben toegang tot het riant zuid-gericht terras van ca. 96 m² die uitgeeft op de groenzone. Upgrades voorzien in de prijs: schilderwerken, tegelvloer 80/80, composiet keuken, upgrade badkamer, etc. BEN (Bijna Energie Neutraal appartement) met E-peil: E-11(!). Upgrade nog niet voorzien in de prijs: 8 zonnepanelen. Het appartement bevindt zich op de benedenverdieping van nieuwbouwresidentie De Barge, dewelke voorziet in tijdloze appartementen in een rustige, groene omgeving. Deze residentie is gelegen aan het kanaal Roeselare-Leie, tegenover de zwaaikom en het kasteeldomein, op ca. 500m van de markt van Ingelmunster én nabij het station. Onder het gebouw zijn garageboxen voorzien. Residentie De Barge wordt omgeven door een publieke parkzone die aansluiting vindt met het jaagpad.

Deze ontwikkeling houdt optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem tot 90 meter. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco's overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen. Tenslotte worden kopers van een appartement door de overheid voor 5 jaar vrijgesteld van het betalen van onroerende voorheffing.