Verkocht

Uniek gebouw met zicht op de Merelbeekse Scheldevallei

Beschrijving


Dit gebouw, gelegen op een perceeloppervlakte van maar liefst 3195 m², deed voorheen dienst als het cultureel centrum van Merelbeke 't Groenendal. Het gebouw beschikt over een ruime parking, vlotte verbinding met de autosnelweg en heeft een prachtig zicht op de Merelbeekse Scheldevallei.

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal met toegang tot de sanitaire voorzieningen, ruime multifunctionele theaterzaal en doorgang naar appartement op de eerste verdieping. Verder is er een tweede zaal met bar die dienst kan doen als vergaderzaal of ontmoetingsruimte. Aan de andere kant van het gebouw bevinden zich de artiestenloges, alsook de keuken en een tweede aparte sanitaire voorziening.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt het appartement dat beschikt over 2 slaapkamers, een leefruimte met keuken en badkamer. Aan de andere zijde zijn er twee aparte lokalen en een grote stookplaats.

Exterieur

't Groenendal beschikt over een ruime parking met ca. 40 parkeerplaatsen en aparte fietsenberging. Door zijn unieke ligging in de Merelbeekse Scheldevallei is het gebouw omgeven door rust en groen.

Technisch

  • Nuttige vloeroppervlakte gelijkvloers: ca. 572 m²
  • Nuttige vloeroppervlakte eerste verdieping: ca. 176 m²
  • Nuttige vloeroppervlakte appartement: ca. 71 m²
  • Verwarming op aardgas (3 hoogrendementsketels in 4 aparte kringen)
  • Aparte gaswandketel voor het appartement aanwezig

Troeven

  • Gekend gebouw in Merelbeke
  • Ruime parking
  • Groot perceel
  • Unieke ligging

Voorschriften voor deze site volgens het BPA

Het gebied is bestemd voor gemeenschapsvoorzieningen en openbare nutsvoorzieningen, voor het onderbrengen van uitrustingen met een openbaar karakter en voor inrichtingen van openbaar belang, die geen negatieve invloed uitoefenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het aanpalende natuurgebied. Onder negatieve invloed wordt ondermeer verstaan: water-, bodem- of luchtvervuiling, geluidshinder en visuele verontreiniging. Onder gemeenschapsvoorzieningen wordt vandaag gerekend: de niet-commerciële dienstverlening van de overheid, het onderwijs, de sociaal-medische dienstverlening (mogelijkheid tot opstart rusthuis, kindercrèche of andere zorginstellingen), de voorzieningen voor cultuur, recreatie en ontmoeting, kerkelijke voorzieningen en religieuze gebouwen en centra, club- en buurthuizen, muziekscholen en vrije tijdscentra, bioscopen, accommodatie voor verenigingsleven, congres- en tentoonstellingsinfrastructuur, studentenhuisvesting en funeraria. Voor meer info, zie bijlagen.