Verkocht

Uitstekend onderhouden, riante villa met (dubbele) inpandige garage

Beschrijving

VERKOCHT, COMPROMIS IN OPMAAK!!! Geniet van deze uitstekend onderhouden, riante villa met (dubbele) inpandige garage op een perceel van 1.486m met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 387m² (volgens EPC-attest). Deze woonst is gelegen nabij het centrum van Kachtem en Izegem en geniet van een zeer vlotte bereikbaarheid dankzij de onmiddellijke nabijheid van de Ardooisestraat en de Kachtemsestraat (N382c).


Indeling

Gelijkvloers

Riante inkomhal (met Zuid-Afrikaanse leisteen) met vestiaireruimte en gastentoilet, apart bureel voorzien van ingemaakte kasten, ruime en lichtrijke leefruimte waar u in het salon rustig kunt vertoeven aan de gashaard. Verder bevindt zich de volledig geïnstalleerde leefkeuken die uitgeeft op het aangename zonneterras. Er bevindt zich alsook een ruime berging/wasplaats achter de keuken en een dubbele inpandige garage (met automatische kantelpoorten).

Eerste verdieping

Voorzien van een nachthal met ingemaakte kasten, 4 slaapkamers (waarvan één rechtstreeks toegang biedt tot de recent, afgewerkte badkamer). Verder geniet men op de eerste verdieping van diverse ruime, opbergruimtes.

Zolder

De zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap en is voorzien van 2 extra kamers (momenteel ingericht als bureel en hobbykamer).

Exterieur

Aangenaam vertoeven kan in de zuidgerichte tuin voorzien een zonneterras (met zonneluifel) en overkapping.

Technisch

  • CV op aardgas (condenserende gasketel)
  • Zolder volledig geïsoleerd
  • Dubbel glas (PVC)

Troeven

  • Voldoende parkeermogelijkheden dankzij de voorliggende oprit alsook de riante inpandige garage
  • Zéér goed onderhouden
  • Kelder aanwezig én volledig onderkelderd (via een kruipkelder)
  • 2 regenputten (elk 10.000L)
Maurits organiseert voor deze woning bezoeken ter plaatse, mits het maken van een afspraak via 051 67 67 57.