Augustus was en is altijd zijn enthousiaste en aangename zelf.

Reviews

Augustus Van Renterghem

Sander kocht zijn woning en liet een hartverwarmende recensie achter voor Augustus van Bordes Merelbeke.

De koper aan het woord:

"Mijn partner en ik kwamen bij Bordes terecht naar aanleiding van onze zoektocht naar een huis. We hadden net een onaangename ervaring met een ander immokantoor achter de rug, dus we waren lichtjes op onze hoede. Al snel bleek dat onze bezorgdheid nergens voor nodig was.

Al van bij het begin was Augustus van Bordes heel beschikbaar voor al onze vragen. Tijdens de bezoekdag hebben we hem als het ware gebombardeerd met alle mogelijke vragen die we ons maar konden bedenken. Door zijn goede voorbereiding en door zijn kennis kon hij ons op quasi elke vraag een antwoord geven of nam hij even snel contact op met de verkopers om ons toch van een antwoord te kunnen voorzien. Een perfecte service dus.

Bij het bespreken van het bod, bij de planning voor het tekenen van het compromis, bij het effectieve tekenen of zelfs nu achteraf, Augustus was en is altijd zijn enthousiaste en aangename zelf. Een hartelijke ontvangst, een oprechte glimlach, een leuke anekdote tussendoor ... Het maakt Augustus een van de meest aangename immomakelaars waarmee we ooit in contact kwamen.

Ben je dus op zoek naar een immokantoor met een goede vibe, intelligente en sympathieke makelaars en een aangename, gemoedelijke sfeer, dan ben je bij Bordes bij het perfecte adres. Als wij ooit een immokantoor nodig hebben, weten we alleszins al op wie we beroep zullen doen!"

- Sander

De originele review op onze Google-pagina is te lezen via deze link.

Geïnteresseerd om met Bordes Merelbeke samen te werken?

Neem contact op met Bordes Merelbeke