De voordelen van een Bordes-Bezoekdag

Verkopen

Augustus Van Renterghem

Overweeg je de verkoop van je woning? Dan is een Bordes-bezoekdag een slimme strategie om potentiële kopers aan te trekken en je verkoopproces te optimaliseren. In deze blogpost ontdek je waarom dit concept jou als verkoper ten goede komt.

Overweeg je om je huis te verkopen? Dan is het organiseren van een Bordes-bezoekdag een slimme zet om potentiële kopers aan te trekken en je verkoopkansen te vergroten. Hier zijn enkele voordelen van het houden van een Bordes-bezoekdag en waarom je dit zou moeten overwegen:

  • Maximale zichtbaarheid: Tijdens een Bordes-bezoekdag kunnen geïnteresseerde kopers op afspraak je huis komen bekijken. Dit vergroot de zichtbaarheid van je woning en trekt serieuze potentiële kopers aan.
  • Efficiëntie: In plaats van meerdere individuele bezichtigingen te plannen, kun je met een Bordes-bezoekdag meerdere kopers op dezelfde dag verwelkomen. Dit bespaart tijd en moeite, zowel voor jou en je makelaar, als voor geïnteresseerde kopers.
  • Directe feedback: Tijdens een Bordes-bezoekdag kun je directe feedback verzamelen van bezoekers. Dit kan waardevol zijn om eventueel de strategie aan te passen om de verkoopkansen te vergroten.
  • Creëren van concurrentie: Het feit dat meerdere kopers op afspraak je huis bekijken, kan een gevoel van concurrentie creëren. Dit kan leiden tot snellere aanbiedingen en mogelijk hogere verkoopprijzen.
  • Persoonlijke connectie: Tijdens een Bordes-bezoekdag kun je persoonlijk contact leggen met potentiële kopers. Dit biedt de kans om hun vragen te beantwoorden en een positieve indruk achter te laten, wat kan leiden tot een succesvolle verkoop. Dit is het moment waarop wij als makelaar shinen!
  • Mogelijke directe verkoop: In de meeste gevallen kan een Bordes-bezoekdag zelfs leiden tot een directe verkoop. Als een koper verliefd wordt op je huis en meteen geïnteresseerd is, kan een deal snel worden gesloten. Wist je dat Bordes Merelbeke in 83,01% van de gevallen verkoop na afloop van de eerste Bordes-bezoekdag?!
  • Professionele begeleiding: Het organiseren van een Bordes-bezoekdag gebeurt door een ervaren Bordes-makelaar. Wij geven advies over het presenteren van je woning en zorgen voor een soepele en succesvolle dag.

Overweeg zeker een Bordes-bezoekdag als je je huis wilt verkopen. Het kan een effectieve manier zijn om je kansen op een succesvolle verkoop te vergroten en je woning in de schijnwerpers te zetten voor serieuze potentiële kopers.

Een professionele schatting van je woning?

Een marktconforme en correcte waardebepaling van je pand vormt het fundament van de succesvolle verkoop. We schatten je woning vrijblijvend en staan uiteraard graag klaar voor de effectieve verkoop. Met een doeltreffende strategie en een professionele opvolging.
Vraag je gratis schatting aan