Hun service is in mijn ogen ongeëvenaard!

Reviews

Augustus Van Renterghem

Céline verkocht haar woning aan Stef en beiden lieten een hartverwarmende recensie achter voor Augustus van Bordes Merelbeke.

De verkoopster aan het woord:

"Ik mocht voor de tweede keer samenwerken met Augustus. Een super aanrader!

Augustus luistert naar mijn wensen en noden en handelt daar ook naar. Ik moest me van niets iets aantrekken en ik had binnen de maand mijn huis boven de vraagprijs verkocht.

Bordes werkt open en transparant en is enorm klantgericht. Denkt mee met de klant en werkt naar de wensen van de klant. Hun service is in mijn ogen ongeëvenaard.

Stop maar met zoeken naar een andere makelaar, bij Bordes moet je zijn! :)"

- Céline

De originele review op onze Google-pagina is te lezen via deze link.

De koper aan het woord:

"Voor wie zoekt naar TOP-service op elk vlak: dan moet je hier zijn!

Bij de aankoop van een woning in Temse, werden we door Augustus en team geholpen: veel uitleg, rondleiding, tijd voor nodige info, kortom: zoals het hoort!

Dit team is niet opdringerig; ze geven je ruimte en tijd om na te denken. Alle vragen worden beantwoord, heel vriendelijke begeleiding. Dit team werkt alle dagen door. Dit hebben we zelf mogen ondervinden! Op een zaterdag een heel goed georganiseerde kijkdag met nodige en uitgebreide uitleg, en 's avonds al bericht.

De dag erop kregen we reeds al de nodige info voor verdere afhandeling! Je mag er steeds beroep op doen als er iets niet duidelijk is. Ze helpen je met plezier en met correcte info. We zijn dit team héél erg dankbaar! Doe zo verder op de manier waarop jullie bezig zijn! TOP! Zo moesten er meer zijn!

Nogmaals véél dank voor de service!"

- Stef

De originele review op onze Google-pagina is te lezen via deze link.

Geïnteresseerd om met Augustus samen te werken?

Neem contact op met Augustus