Liselot en Kyara, gastdocentes van dienst!

Algemeen

Augustus Van Renterghem

Een jaar geleden deelden we onze vastgoedervaring met HoGent-studenten. Nu zijn we terug, met Liselot en Kyara, om de volgende generatie vastgoedmakelaars te inspireren!

Een jaartje geleden waren we te gast bij de studenten van de opleiding Vastgoed aan HoGent. Liselot, zaakvoerder van Bordes Merelbeke én oud-student van dezelfde opleiding, was uitgenodigd als gastspreker om haar verhaal te delen. Samen met haar sprak ook Augustus, een mede-alumnus van de opleiding, vastgoedmakelaar én digitale tovenaar bij Bordes Merelbeke.

In die boeiende sessie had Liselot het over haar ervaring als vastgoedmakelaar en het belang van de "P van People." Ze onthulde de geheimen achter het worden van een top vastgoedmakelaar en benadrukte waarom klantenrelaties zo cruciaal zijn.

Dit jaar was Liselot opnieuw van de partij, met deze keer Kyara als sidekick. Terwijl Liselot haar ervaringen en inzichten opnieuw deelde, gaf Kyara een inkijk in haar leven als jonge vastgoedmakelaar en gaf ze waardevolle hands-on survivaltips.

De traditie om kennis en inspiratie door te geven aan de volgende generatie vastgoedmakelaars gaat dus gewoon door! We zijn razend benieuwd naar wat deze getalenteerde studenten in petto hebben voor de vastgoedwereld en hoe ze die "P van People" in hun eigen stijl zullen omarmen.

Bij Bordes Merelbeke zijn we trots op onze rol in de opleiding van toekomstige vastgoedprofessionals en blijven we ons inzetten om die positieve vibe in de vastgoedwereld te verspreiden.

Geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Neem contact op