Met hun unieke aanpak onderscheiden ze zich van andere kantoren!

Reviews

Augustus Van Renterghem

Tessa verkocht haar woning en liet een hartverwarmende recensie achter voor het team van Bordes Waregem.

De verkoopster aan het woord:

"Voor het verkopen van een woning kunnen we Bordes zeer sterk aanraden, aangezien we hier zelf een heel goede ervaring mee hadden.

Laurence, samen met Pieter, overtuigden ons om met hen samen te werken door hun enthousiasme en passie voor het vak. We konden ons helemaal vinden in hun visie. Met hun unieke aanpak van de bezoekdag onderscheiden ze zich van andere vastgoedkantoren. Hoewel onze woning niet op de bezoekdag verkocht was, hebben ze er alles aan gedaan om onze woning zo snel mogelijk daarna verkocht te krijgen. Ze hielden ons regelmatig op de hoogte, waren heel open en flexibel en luisterden ook naar onze inbreng en mening. Ze hebben een sterke kennis van hun vak en zorgden ervoor dat voor de uiteindelijke verkoop alles vlot kon verlopen.

Kortom, ze nemen een groot deel van jouw zorgen over op het moment dat je al genoeg aan je hoofd hebt en je kan erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes uitgewerkt en in orde gebracht wordt. Nogmaals een dikke dankjewel aan Laurence en Pieter!"

- Tessa

Geïnteresseerd om met Pieter samen te werken?

Neem contact op met Pieter