Toegevoegde waarde

Verkopen

Augustus Van Renterghem

Wanneer het volledige team achter uw pand staat bent u zeker dat elke kandidaat-koper aan zijn vastgoedtrekken is gekomen.

Een verouderde manier om te differentiëren van de concurrentie is om aan lagere prijzen te werken. De enige garantie die dit u biedt is dat de makelaar minder geld krijgt. Dit heeft echter absoluut geen invloed op de verkoopbaarheid van uw woning of de prijs die u maximaal kunt verdienen. Om het meeste uit uw woning te krijgen betaalt u best niet te weinig, maar vraagt u beter meer. Bordes geeft u meer, 14 makelaars meer.

Elk verkoopdossier krijgt meerder Bordes-makelaars achter zich onder leiding van een dossierverantwoordelijke. Onze kantoren en makelaars kennen geen onderlinge rivaliteit en zet zich in voor hetzelfde doel. De reden om af te wijken van het traditioneel model van een vastgoedkantoor is heel eenvoudig: iedere vastgoedmakelaar heeft zijn eigen, unieke kwaliteiten en die moeten worden aangewend.

Bordes Merelbeke bijvoorbeeld telt 5, zelfstandige teamleden en ziet hun identiteit, kennis en persoonlijkheid als essentiële meerwaarde voor ieder dossier. Een verkoopproces vereist een zeer ruim oeuvre aan kwaliteiten die moeilijk bij één persoon te vinden zijn. De ene kandidaat-koper klikt op de charme van een vrolijke Diana, de andere is onder de indruk van juridische of bouwtechnische kennis van Niels.

Wanneer het volledige team achter uw pand staat bent u zeker dat elke kandidaat-koper aan zijn vastgoedtrekken is gekomen.

Wens je een waardecheck van jouw woning?

Een juiste waardebepaling vormt het fundament van elke succesvolle verkoop.
Vraag een gratis schatting aan