Wat Augustus allemaal in het werk stelt is uitzonderlijk!

Reviews

Augustus Van Renterghem

Vanessa & Filip verkochten hun appartement en lieten een hartverwarmende recensie achter voor Augustus van Bordes Merelbeke.

De verkopers aan het woord:

"Voor de tweede keer Bordes gekozen, we kenden hen al omdat we eerder al een woning verkocht hadden met Bordes Merelbeke, namelijk indertijd met Liselot. Omwille van de toen professionele manier van werken was onze keuze snel gemaakt nu we onze andere woning - appartement - wilden verkopen.

We hadden deze keer Augustus als makelaar, ZONDER twijfel ook een van de meest geëngageerde makelaars die er is binnenin het team. Wat Augustus allemaal in het werk stelt om jouw woning te verkopen is uitzonderlijk. Bordes biedt een complete service aan van A tot Z en neemt zo alle stress en administratieve rompslomp volledig weg. De vakkundige foto’s maakten het plaatje compleet waardoor ons appartement op de eerste kijkdag al werd verkocht.

Daar we bezig zijn met een ander project was het voor ons in het grootste belang dat ons appartement snel verkocht kon worden. Alsook bij ons ander project waar Bordes niets aan heeft konden we steeds terecht bij Augustus voor de nodige inlichtingen en feedback (waarvoor onze oprechte dank). Het was alweer fijn om met Bordes samen te werken!

Augustus was ook ALTIJD bereikbaar en de communicatie was steeds uitermate snel!! Je merkt dat hij dit doet met veel liefde voor zijn vak en klanten.

Julie slogan zou mogen zijn: “RELAX, de verkoop van je woning ligt in de juiste handen”, dit weerspiegelt de realiteit helemaal. Geheel van harte bedankt, jullie zijn een TOPTEAM!"

- Vanessa & Filip

De originele review op onze Google-pagina is te lezen via deze link.

Geïnteresseerd om met Augustus samen te werken?

Neem contact op met Augustus