We kijken met een heel goed gevoel terug op onze samenwerking

Reviews

Laurence Maes

Francis en Willem uit Ardooie

Met pijn in het hart gingen we afscheid nemen van onze loft. Maar waar konden we hier voor terecht? Het is namelijk geen standaard woning, de combinatie van de eigendom en de prijsklasse maakten dit een erg specifieke opdracht.

We kozen voor Bordes omdat we op zoek waren naar een makelaar die de lokale markt goed kent. Bovendien zijn persoonlijk contact en een goede service erg belangrijk voor ons.
Hoewel we dit niet op voorhand wisten waren we sterk overtuigd na de eerste kennismaking met Bordes. Een oprecht en eerlijk gesprek; het voelde onmiddellijk goed aan.
Wij hebben diezelfde avond dan ook beslist om met Bordes het avontuur aan te gaan.

Tijdens de effectieve tekoopstelling werd ons buikgevoel alleen maar bevestigd. Bordes, hiermee bedoelen we het voltallige team, heeft alles uit de kast gehaald om de verkoop te bespoedigen. Als team legden ze een vlekkeloos parcours af, iedereen communiceerde zo goed met ons. Bij een telefoontje naar het kantoor maakte het niet uit wie je aan de lijn had, iedereen wist onmiddellijk waar het over ging en kon je bijstaan met raad & daad. Daarbovenop waren ze enorm empathisch en begaan met ons, hun unieke kracht als kantoor.

We wisten dat het geen evidente verkoop ging zijn, dat is ook gebleken. Maar nog steeds zouden we voor jullie kiezen, jullie gaven nooit op, zetten alles op alles en hebben een blijvende (positieve) indruk nagelaten bij ons.

Als we één tip mogen geven: probeer ondanks jullie succes en groei het persoonlijke contact te houden – dit is een enorme unieke kracht die jullie bezitten. Koester deze !