Dennis uit Izegem

“Een verademing in vergelijking met de vaak wat oldskool werkende vastgoedmakelaars.”

Bordes viel ons al een tijdje op door de frisse en professionele uitstraling op de ‘Te koop’-bordjes bij de huizen. Daarom namen we contact op met Stijn, om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden en hun werkwijze. Het was meteen duidelijk dat ze echt een 'no-nonsense’-aanpak hebben. Ze zeggen waar het op staat en winden er niet teveel doekjes rond.

Dat sprak ons zodanig aan, dat we dit jaar onze woning via Bordes te koop hebben aangeboden. En met succes! Dankzij hun goed doordachte werkwijze en mooie foto's van het in- en exterieur kregen wij 23 (!) bezoekers op onze Bordes Bezoekdag en was ons huis binnen de 10 dagen verkocht.

Ook de afhandeling en communicatie achteraf gingen super vlot. Zeer tevreden. Een verademing in vergelijking met de vaak wat oldskool werkende makelaars 😉

Kort samengevat: topmakelaar en topteam.

Een professionele schatting van je woning?

Een marktconforme en correcte waardebepaling van je pand vormt het fundament van de succesvolle verkoop. We schatten je woning vrijblijvend en staan uiteraard graag klaar voor de effectieve verkoop. Met een doeltreffende strategie en een professionele opvolging.
Vraag je gratis schatting aan