Bereken je renovatiekost met Setle!

Kopen

Augustus Van Renterghem

Bordes en Setle slaan de handen in elkaar en helpen je de renovatiekost van jouw droomwoning te berekenen.

Renovations simplified

Setle is een renovatietool die de (kandidaat-)koper helpt een realistisch beeld te geven van de renovatiekost van een pand. Sinds 1 januari 2023 startte de renovatieverplichting voor eengezinswoningen en appartementen waardoor duurzaam renoveren meer dan ooit relevant is geworden.

Allereerst laadt Bordes het pand op in de Setle-omgeving. Op die manier ben jij als (kandidaat-)koper zeker dat Setle over de juiste eigenschappen van de woning beschikt. Daarna ga je zelf aan de slag met de renovatietool en geeft Setle je een realtime beeld van de renovatiekosten, op basis van alle marktvoorwaarden en jouw persoonlijke voorkeuren.

Een all-in-one renovatietool

Setle is meer dan een budgetplanner. Dankzij een samenwerking met o.a. verschillende overheidsinstanties, Embuild (de Belgische Bouwvereniging) en KBC word je als (kandidaat-)koper ondersteund in de optimalisatie van het volledige renovatieproces.

  • Realtime beeld van de renovatiekost op basis van de marktvoorwaarden en je persoonlijke voorkeuren.
  • Optimalisatie van de energiezuinigheid van een pand, of wat je kunt ondernemen om de beste energiescore te halen.
  • Inzicht in premies en subsidies op basis van je gezinssituatie en het type renovatie.
  • Een uitgebreid renovatierapport met betrouwbare prijsschattingen en een gedetailleerd technisch verslag. Dit rapport maakt onderscheid tussen de gewone en energetische renovatie en kan worden gebruikt voor je kredietaanvraag bij de bank.

Vanaf nu is de Setle-module beschikbaar onderaan de pandfiche van te renoveren woningen op onze website. Is de renovatietool niet beschikbaar bij het pand maar ben je toch benieuwd? Contacteer dan de dossierverantwoordelijke om de tool te activeren.

Meer informatie over Setle: Setle.ap

Een professionele schatting van je woning?

Een marktconforme en correcte waardebepaling van je pand vormt het fundament van de succesvolle verkoop. We schatten je woning vrijblijvend en staan uiteraard graag klaar voor de effectieve verkoop. Met een doeltreffende strategie en een professionele opvolging.
Vraag je gratis schatting aan