Bordes helpt u uw vastgoed stylen

Verkopen

Augustus Van Renterghem

Vastgoedstyling of homestaging komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. Intussen vond het ook in België vaste grond en kan je een beroep doen op verschillende stylisten over het hele land. Liselot van Bordes Merelbeke is naast erkend vastgoedmakelaar ook gecertifieerd vastgoedstyliste.

Vastgoedstyling heeft als doel de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een zo groot mogelijk koperspubliek zodat een kandidaat-koper zich onmiddellijk thuis voelt. In één minuut tijd beslist de bezoeker of het wat wordt of niet. Er wordt dus geredeneerd vanuit de behoeften van de koper. De woning wordt aan de hand van bepaalde technieken zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt voor een zo groot mogelijk aantal personen. Het principe bestaat uit neutraliseren en depersonaliseren. Elke kandidaat-koper moet zichzelf kunnen zien wonen in de woning.

Een gestylde woning maakt een goede indruk, verkoopt 4 tot 5 keer sneller en genereert een meerwaarde van 8%.

Dit opruimen, depersonaliseren en stylen kost tijd en energie maar levert geld op. Onze makelaars geven u met plezier advies en kunnen voor uw woning een vastgoedstylingrapport opmaken.

Geïnteresseerd om met Liselot samen te werken?

Neem contact op met Liselot