Hoe het volledig team ons dat extraatje gaf

Reviews

Laurence Maes

Ann en Filip, lieten na afloop van een succesvol aankoop-verkoopdossier een prachtige recensie achter.

De (ver)kopers aan het woord:

Wij waren sinds enige tijd op zoek naar een nieuwe thuis. Niet dat we niet gelukkig waren in onze oorspronkelijke woning, maar er kwam zoveel bij kijken; veel snoei- en maaiwerk, vele uurtjes poetsen, enzoverder.

Natuurlijk waren we gewend om veel ruimte te hebben en uit te kijken op een fantastisch mooi groenzicht. Waar gingen we dit vinden zonder al deze extra onderhoudswerken? De zoektocht naar een geschikt pand was dus geen evidentie.

Gelukkig kon Bordes ons helpen; ze presenteerden ons een prachtige penthouse op een rustige, doch uitstekend gelegen locatie met omliggend veel groenzone. De penthouse voldeed aan ieder puntje op onze checklist: praktische indeling - check, prachtige duurzame materialen - check, uitstekende locatie – check én als kers op de taart een riant terras met groenzicht. We twijfelden niet langer, dit werd onze nieuwe thuis!

De begeleiding van de eerste bezichtiging tot de definitieve oplevering verliep vlekkeloos dankzij Bordes. De positieve ervaring bij de aankoop liet ons geen moment twijfelen; Bordes werd onze makelaar voor de verkoop van onze woning en de naastliggende bouwgrond. We hebben nog steeds het gevoel dat we de juiste keuze gemaakt hebben. Bordes straalt vertrouwen uit, ze geven steeds feedback en daar bovenop werden we begeleid door het gehele team. We voelden dat de expertise van elk van hen echt een meerwaarde biedt en je weet wat ze zeggen; 1 + 1 maakt 3.

Wij hebben slechts één tip: doe zo verder !

- Ann en Filip

Geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Neem contact op