Hoe je huis succesvol verkopen in een competitieve markt.

Verkopen

Augustus Van Renterghem

Wil je jouw huis verkopen in een competitieve markt? Ontdek hoe je met enkele eenvoudige aanpassingen en een slimme strategie jouw woning kunt laten opvallen tussen de rest.

Voelt de huizenmarkt aan als een sprint? Geen zorgen, met de juiste strategie├źn kan jouw woning opvallen in de menigte. Of je nu in een bruisende stad of een rustige buurt verkoopt, deze tips helpen je woning te schitteren in een competitieve omgeving.

Maak een onvergetelijke eerste indruk

  • Opgeruimd en netjes: Een schone, opgeruimde woning is aantrekkelijker voor kopers. Je Bordes-makelaar maakt met plezier een vastgoedstylingrapport op om je hierbij te begeleiden.
  • Aantrekkelijke voortuin: Zorg voor een verzorgde tuin en een uitnodigende entree. Een kandidaat-koper heeft slechts enkele seconden nodig om te 'voelen' of de woning het wordt of niet.

Marketing is key

  • Professionele foto's: Investeer in professionele fotografie om je huis op zijn best te laten zien. Elke Bordes-makelaar heeft een fotografieopleiding of -workshop genoten. Zo ben jij zeker van een prachtige fotoreeks die je woning op zijn opperbest laat zien.
  • Online (en offline) promotie: Zorg voor een sterke aanwezigheid op vastgoedwebsites en sociale media. Bordes heeft meer dan 8000 volgers op Facebook en bijna 5000 op Instagram!

Aim for the prize

  • Realistische waardering: Een correcte prijs trekt serieuze kopers aan. Een succesvolle verkoop staat en valt met de prijszetting. Je Bordes-makelaar bezorgt je een uitgebreid taxatieverslag zodat we samen zo snel mogelijk de hoogste prijs kunnen realiseren. Zo'n waardebepaling is ook helemaal vrijblijvend!
  • Laat je begeleiden door een professional: Bordes deed al meer dan duizend vastgoedtransacties. Laat je begeleiden en slaap op je beide oren.

In een competitieve markt is het belangrijk om je woning op te laten vallen. Met een combinatie van een goede presentatie, slimme marketing, een realistische prijsstelling, en een goede makelaar is je woning klaar om de harten van kopers te veroveren. Als jouw Bordes-vastgoedmakelaar begeleiden we je graag door dit proces, zodat jouw woning snel en voor de beste prijs verkocht wordt.

Een professionele schatting van je woning?

Een marktconforme en correcte waardebepaling van je pand vormt het fundament van de succesvolle verkoop. We schatten je woning vrijblijvend en staan uiteraard graag klaar voor de effectieve verkoop. Met een doeltreffende strategie en een professionele opvolging.
Vraag je gratis schatting aan