Vastgoedmythe #8

Verkopen

Augustus Van Renterghem

De komende 9 weken doen we de meest courante vastgoedmythes uit de doeken.

Vastgoedmythes zijn veelal gebaseerd op een aantal vooroordelen waarmee de vastgoedsector te kampen heeft of denkbeelden die met een vastgoedmakelaar worden geassocieerd. Bordes is jong en verzet zich tegen elke vorm van cowboygedrag.

De komende 9 weken doen we de meest courante mythes uit de doeken.

Vastgoedmythe #8: "Een huis verkoopt zich tegenwoordig zelf. Een vastgoedmakelaar is een overbodige kost."

Dat u een koper vindt, dat staat buiten kijf. Verkopen aan de hoogst mogelijke prijs blijft echter een kunst. Vastgoedmakelaardij is een fulltime job. Omgaan met een roodgloeiende telefoon, technische of juridische vragen beantwoorden of kopers rondleiden is geen sinecure. Een vastgoedmakelaar beschikt over de nodige onderhandelingservaring en beroepskennis. Kunt u de volledige inhoud van de stedenbouwkundige inlichtingen toelichten, kent u de juridische gevolgen van een opschortende voorwaarde en weet u hoeveel registratierechten uw koper moet betalen? De antwoorden op vragen zoals deze zijn vaak cruciaal om de koper te laten beslissen.

Een Bordes-makelaar is een erkend makelaar. Dat betekent dat hij een specifieke beroepsopleiding heeft genoten en over zijn BIV-nummer beschikt. Afspraken inplannen en bezoeken organiseren voelen natuurlijk aan. Hij beschikt over creativiteit, een excellente beroepskennis en zorgt voor een waterdicht dossier. Van publiciteit tot biedingsronde, tot compromis. Een Bordes-makelaar heeft het allemaal voorheen gedaan en weet waarmee hij bezig is.

Geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Neem contact op