Mijn droom is werkelijkheid kunnen worden.

Reviews

Augustus Van Renterghem

Martine verkocht haar woning en liet een hartverwarmende recensie achter voor het team van Bordes Merelbeke.

De verkoopster aan het woord:

"Wanneer ik mijn woning wilde verkopen, stelde mijn kleindochter het vastgoedkantoor Bordes voor. Van bij het allereerste contactmoment had ik door waarom.

Het Bordesteam van Merelbeke ontving me met open armen en stelde mij onmiddellijk gerust. Hoewel het niet eenvoudig is om als 60-plusser nog te verhuizen, verzekerde het team een vlotte service. Zij hielden zich bezig met de administratieve kant van de zaak zodat ik stiekem al wat kon vooruitblikken naar mijn nieuwe stekje. Na een succesvolle bezoekdag bleek mijn woning onmiddellijk verkocht te zijn.

Bedankt Kyara en co! Jullie hebben ervoor kunnen zorgen dat mijn droom werkelijkheid kan worden."

- Martine

De originele review op onze Google-pagina is te lezen via deze link.

Geïnteresseerd om met Bordes Merelbeke samen te werken?

Neem contact op met Bordes Merelbeke