Wie verkoopt onze woning? Bordes natuurlijk!

Reviews

Augustus Van Renterghem

Yaël & Wannes verkochten hun woning en lieten een hartverwarmende recensie achter voor Bordes Waregem.

De verkopers aan het woord:

"Tijdens onze zoektocht naar een woning zijn we in contact gekomen met Bordes, toen voor ons nog onbekend. De eerste kennismaking met Louis was heel spontaan en professioneel. We waren enthousiast over de woning, maar hadden nog enkele twijfels waar Louis perfect heeft op ingespeeld. Al onze vragen werden correct en vlot beantwoord. Van begin tot einde een top communicatie gehad!

Er bestond dan ook geen twijfel over de volgende stap, wie verkoopt onze huidige woning, Bordes natuurlijk! Ons gezin met 3 kleine kinderen is al druk genoeg, dus de administratie bij een verkoop was niet voor ons weggelegd. Louis was voorbereid tot in de kleinste details en alles verliep heel vlot. Een bod ontvangen na de kijkdag was dan ook de kers op de taart.

Bordes is niet zomaar een makelaarsbureau. Ze verschillen op vele vlakken met andere. Nooit een opdringerig gevoel ondervonden. Je bent niet de zoveelste koper of verkoper. Hier koop en verkoop je een woning met gevoel, niet puur zakelijk. Niet twijfelen, contacteer Bordes!

Louis, hoe jij ons hebt bijgestaan in dit traject, chapeau! Onze ogen zijn opengegaan hoe het ook anders kan. Verhuizen gaan we (normaalgezien) niet meer doen, maar anders kloppen we sowieso bij jou aan! 😉

Grote dankjewel!"

- Yaël & Wannes

Geïnteresseerd om met Bordes Waregem samen te werken?

Neem contact op met Bordes Waregem